Mer om våre ressurser

Det å finne ordentlige og gode ressurser er noe vi er skikkelig opptatt av her på trivselshus.no. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på ressurser og hvor du kan finne enda mer informasjon.

Din kommunes hjemmesider

Det å være oppdatert på regler og lover i din kommune er nok det beste du kan gjøre, rett og slett fordi de vil ha noe å si på husbyggingen din. De vil ha autoritet til å godkjenne eller avslå dine planer. Derfor er det en ypperlig side for å finne ut mer informasjon om dine prosjekter.

TV-programmer

Det å se en rekke programmer om det å flytte, redesigne og bygge et hus kan gi deg ideer. Dette er et tips vi gir alle våre lesere, rett og slett fordi det er ganske enkelt å få med seg. Kanskje du vil se på programmer der de bygger hele hus, eller kanskje du foretrekker der de pusser opp rom? Uansett hva det er du liker å se på, så skal det være mulig for deg å gjøre det enten på nett-TV eller på lineær TV.

Bøker

Vi liker å bruke bøker som en del av våre ressurser. Dette gjør vi vet at vi leser bøker om temaer vi har lyst til å lære mer om. Det er også nyttig i forhold til å lære mer om ulike teknikker og hvordan man skal bruke farger og mønstre i rom. Det er mye informasjon, men alt er viktig å lære!

Fagfolk

Det er jo ingen du kan få bedre råd fra enn fagfolk. Det er nettopp derfor vi anbefaler deg å prøve deg på å høre med fagfolkene du kjenner. Kanskje du kan høre med snekkere, tømrere og byggmestere du kjenner? Dette er noe som kan gi deg innsikt som du ikke en gang har tenkt på. Kanskje du har lyst til å bli byggmester og tømrer selv? Det er jo også en mulighet!

Vi håper du kan bruke noen av disse tipsene til å finne ressurser som passer for deg. Kanskje du finner noen ressurser du har lyst til å dele med oss i trivselshus også?