Om oss i Trivselshus.no

Hvis du har lyst til å vite mer om oss i trivselshus.no så har du kommet til rett sted. Les videre for å lære mer om oss og hva slags motivasjon vi har for å drive med denne siden.

Hvem er vi?

Vi er en gjeng med kreative mennesker som har fått øynene opp for deg å designe og planlegge eget hus og hjem. Dette kan nok høres ganske kjedelig ut, men det er mer morsomt enn man tror. Når man først finner ut av alle mulighetene som finnes der ute, så vil man automatisk finne ut mer.

Hvorfor har vi laget denne siden?

Vi har laget denne siden slik at du kan finne en rekke ressurser som du kan benytte deg av når du er i din egen prosess. Vi håper at vi kan oppdatere så mye som overhodet mulig. Vi vet jo at det finnes en rekke ulike interesser innenfor husbygging og planlegging. Noen foretrekker mer moderne ting, mens andre foretrekker gamle ting. Derfor skal vi prøve å dekke begge disse områdene.

Hva skal vi skrive om?

Det er egentlig ingen grenser for hva vi kommer til å skrive om. Det vi gleder oss til å skrive om er en rekke ulike forskjellige ting innenfor husdesign og prosjekter. Vi som står bak denne siden har alle forskjellige prosjekter på gang, så derfor er vi åpne for å skrive om rett og slett alle de forskjellige tingene vi holder på med. Vi er også veldig åpne for å høre hva du som leser denne nettsiden vil høre mer om. Vi liker å få kommentarer og tilbakemeldinger på det vi gjør, så her er det bare å komme med dem.

Nå håper vi at du har lært litt mer om oss i trivelshus.no. Vi håper at du har lyst til å bli kjent med oss og ikke minst lese det vi har å komme med. Vi håper at vi kan holde deg oppdatert på hva som skjer fremover innenfor husdesign, planlegging og det å bygge hus. Kanskje vi også kommer til å dekke noen andre spennende tema?